Kraner til alle slags opgaver

Som en del af vores moderne og specialiserede vognpark finder du naturligvis en lang række lastbilmonterede kraner fra 25 TM til 375 TM. Hvis du og din virksomhed står i en situation, hvor I har brug for hjælp til at flytte eller hejse noget med en kran, står vi her hos Poul Møller Hansen ApS altid klar til at hjælpe jer. Vi har mange års erfaring med krankørsel og kranservice.

Når sikkerhed og effektivitet går hånd i hånd

Vores kunders tilfredshed er et stort fokuspunkt for os, og vores professionelle kranførere har ikke kun erfaringen, men også ekspertisen i orden. Med andre ord, kan du trygt lægge dine kranopgaver i vores hænder. Og selvom vi er effektive, sørger vi altid for at være grundige – også når det gælder sikkerhed, som vi naturligvis tager meget alvorligt. Det er dog ikke kun sikkerheden, der er i top, når du vælger os og vores kraner til at løse dine opgaver. Det er også kvaliteten. Vi kan bl.a. tilbyde hejs og krankørsel af:

 • Containere
 • Byggematerialer
 • Skure
 • Pavilloner
 • Og meget, meget mere

Hør mere om vores store og små kraner

Uanset omfanget har vi en kranbil og en medarbejder, der kan løse din opgave sikkert, grundigt og effektivt. Mener du, at vi kan hjælpe dig og din virksomhed, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi tager gerne en uformel og uforpligtende snak om opgaven, ligesom vi altid er garant for et godt råd og et endnu bedre tilbud. Vi ser frem til at lade vores kraner hjælpe dig.

Vi træffes bedst på telefon 46 40 86 75.

  Maskintransport

  Trækker/Trailer

  Kran/grab

  Galleri