Vognmand gennem årtier

Siden Poul Møller Hansen grundlagde vores vognmandsforretning tilbage i 1965, i Hvalsø på Midtsjælland, har vi ikke set os tilbage. I dag er vi over 90 ansatte og er flyttet til nye lokaler i Roskilde. Selvom der er gået fem årtier siden Poul Møller Hansen ApS så dagens lys, er det den samme passion for fleksibel, kompetent og professionel vognmandskørsel og transport, der kendetegner virksomheden i dag. Virksomheden drives i dag af Pouls sønner, Flemming og Preben Møller Hansen, der formelt overtog virksomheden i 2013.

En del af den grønne omstilling

Som virksomhed bestræber vi os på at begrænse vores miljøbelastning. Vi ønsker at tage del i og ansvar for miljøet ved plantning og genplantning af 16 ha. juletræer. På den måde nedbringer vi vores CO2-belastning.

Altid garanti for et uforpligtende tilbud

Kundetilfredshed er som nævnt alfa og omega for os, og derfor hører vi også gerne fra dig, hvis du vil have et uforpligtende tilbud på din opgave inden for transport, vognmandskørsel osv.

Vi glæder os til at høre fra dig på telefon 46 40 86 75.

Fingeren på pulsen og det gode arbejde for øje

Når det kommer til transport af gods osv., er ingen opgave hverken for stor eller lille for os. Vi kører ofte rundt i hele landet og til Sverige, Tyskland m.m. Vores store og moderne vognpark bærer præg af, at vi altid sørger for at holde os opdateret inden for de nyeste maskiner, kraner og biler. På den måde sikrer vi, at vi kan løse vores kunders opgaver mest effektivt og grundigt – samtidig med at vi konstant har fokus på det gode slutresultat.

Maskintransport

Trækker/Trailer

Kraner

Kran/grab