Poul Møller Vognmandsforretning ApS

Trækker/trailer

Trailere til enhver situation

Vi har stor erfaring med transport af alle former for langt gods, såsom diverse former for jern og armering samt funderingspæle m.m. Vores gardintrailere med medbringertruck er velegnet til distribution af pallegods såsom byggematerialer, træpiller og big-bags. Truckens 4-vejs funktion gør den også velegnet til håndtering af langt gods, såsom rør og træ i pakker. Der er med andre ord ingen grænser for, hvordan vi og vores trailere kan hjælpe dig med at håndtere dit gods. Vi leverer naturligvis altid til tiden.

Stort udvalg af trailere

Som en del af vores vognpark finder du et bredt udvalg af trailere. Så hvis du og din virksomhed har behov for transport og distribution af gods på åben eller lukket trailer, er vi her hos Poul Møller Hansen ApS altid klar til at hjælpe med:

  • Åben trailer 13,6 meter
  • Åbne trailer med udtræk op til 18 meter
  • Åbne trailer nedbygget
  • Gardintrailer med truck 12 meter
  • Gardintrailer med truck 13,6 meter
  • Tiptrailere 30-60

Vi hjælper også gerne dig

Hvis du har brug for sikker transport og distribution af dit gods, står vi klar til at hjælpe dig. Vores vognpark ligger i Hvalsø, men vi kører naturligvis gerne rundt i hele landet. Som et professionelt, kundeorienteret og erfarent godstransportfirma gør vi en dyd ud af at løse alle vores kunders opgaver med stor fleksibilitet – sikkert og til tiden. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Kontakt os på telefon 46 40 86 75 for en uforpligtende snak om dine og din virksomheds behov.