Maskintransport
– Vi kører dine maskiner sikkert frem og tilbage

En del af vores daglige arbejde består i maskintransport. Som en seriøs, professionel og kvalitetsbevidst vognmand står vi for maskintransport i hele Danmark, ligesom vi også løser opgaver i fx Sverige og Tyskland. Med andre ord står vi altid klar til at hjælpe til med en effektiv, gnidningsfri og hurtig transport af dine og din virksomheds maskiner.

Fleksibilitet til tiden

Ingen opgave er hverken for stor eller for lille for os, og vi kan således foretage maskintransport på mange tons. Vores kunder tæller både private og erhverv, og vi gør en dyd ud af både at være fleksible og holde, hvad vi lover. Vi leverer som aftalt, og vi transporterer og bakser bl.a.:

  • Industrimaskiner inden for alle brancher
  • Gravemaskiner og lignende køretøjer
  • Lifte
  • Og meget, meget mere

Sikker og professionel maskintransport

God maskintransport er sikker maskintransport. Og her hos Poul Møller Hansen ApS i Roskilde er vi stolte af, at vi kan tilbyde sikker og professionel transport af maskiner for vores tilfredse kunder. At transportere større maskiner er en omfattende opgave, og kræver din transport specialtilladelse eller følgebil, står vi selvfølgelig også for det. Brænder du inde med nogle spørgsmål vedrørende maskintransport, hører vi gerne fra dig. Vi kommer gerne med professionel vejledning og mere information om transport af alt fra rendegravere til gravemaskiner og andre entreprenørmaskiner. Hvis du er interesseret i et uforpligtende tilbud, kommer vi naturligvis også med det. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os allerede i dag på telefon 46 40 86 75.

Trækker/Trailer

Kraner

Kran/grab

Galleri